Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου...



Όλοι έχουμε ένοχα μυστικά, πράξεις που κάνουμε όταν μένουμε μόνοι μας, όταν δεν υπάρχουν τρίτοι στο χώρο ή καμιά φορά νομίζουμε πως δεν μας βλέπει κανείς. Μην μου πεις εγώ δε το κάνω αυτό, μπλιαχ και άλλα τέτοια...γιατί ξέρω τι κάνεις όταν είσαι μόνη σου...

...τραγουδάς στο μπάνιο σαν (rock) σταρ με τουπέ και νόημα ασυνάρτητους στίχους, καμιά φορά πετυχαίνεις και κανένα έτσι για ξεκάρφωμα, εκτός βέβαια αν ακούς το αγαπημένο σου κομμάτι που εκεί ξέρεις και τις ανάσες που θα πάρεις καθώς και όλο το χορευτικό. "Αργείς παιδί μου να βγεις;", "όχι τώρα κουπλε και φινάλε" σκέφτεσαι εκνευρισμένη ενώ απαντάς "τώρα, τώρα".



...αερίζεσαι γιατί πονάει η κοιλίτσα όλη μέρα να καταπιέζεσαι και έχεις κρυώσει και άστα να πάνε...εγώ μια απορία έχω διότι για την γυναίκα πάντα ο αερισμός ήταν ταμπού αλλά για τον άντρα όχι. Όταν ο κόσμος ζούσε στις σπηλιές (που είχε και αντίλαλο πως να κρυφτείς;) αν η γυναίκα την "άφηνε" τι δικαιολογία έβρισκε; "η μαϊμού το έκανε!!";;



...σκάλισμα μύτης ή κοινώς ανθρακορυχεία. Η συνήθεια αυτή έχει συνδεθεί με ώρες βαριεστημάρας, όπως η αναμονή στο φανάρι. Αφηρημένοι ή μη το μικρό δαχτυλάκι και ενίοτε και ο δείκτης βρίσκουν το δρόμο τους στα λατομεία σκαλίζοντας για άνθρακα. Εσύ που κάνεις μπλιαξ θυμήσου τι έκανες προχτές.



...καθαρισμός δοντιών ή κοινώς εκσκαφή. Ειδικά αν έχεις φάει ποπ κορν η γλώσσα παίρνει φωτιά και το δάχτυλο σπρώχνει προς πάσα κατεύθυνση. Αν είσαι σε ρομαντικό ραντεβού παλεύεις με τη γλώσσα και προσπαθείς στα σκοτεινά μέρη του έργου να χώσεις το δάχτυλο στα άδυτα του στόματος αλλά συνήθως το ποπ κορν έχει κάτσει σε τέτοιο μέρος που θέλει τρυπάνι για να βγει.



...κλαίμε σε ταινίες και ειδικά με το "My name is Sam" με αναφιλητά, καλά σε αυτό με παίρνουν τα ζουμιά και μπροστά σε άλλους. Αλλά στις δύσκολες μέρες κλαίμε μέχρι και στις ειδήσεις και στη "Μάσκα" ακόμα γιατί το σακάκι μας θύμισε ένα σακάκι που είχαμε δει μαζί και γελάσαμε και γιατί ποτέ δε θα αποκτήσουμε το σώμα της ρουφιάνας της Cameron Diaz.



...τσεκάρουμε τα προφίλ των πρώην. Τώρα με την νέα τεχνολογία δε χρειάζεται να τον πετύχουμε στα παλιά του στέκια ή να ρωτήσουμε κοινούς φίλους. Μπαίνουμε στο facebook και βλέπουμε τα check in και τις selfie. "Απαπα πως έγινε έτσι σα χυμένος λουκουμάς...την είδες την δικιά του; χάλια είναι...μμμ μου θέλει και Μύκονο ο γελοίος".



...κρυφοκοιτιόμαστε στον καθρέφτη κάθε φορά που περνάμε μπροστά από αυτόν και αν έχουμε και χρόνο μόνοι μας ποζάρουμε για να δούμε πως φαινόμαστε όταν γελάμε, όταν πάμε τουαλέτα, όταν τεντωνόμαστε και άλλα τέτοια πρακτικά.


Φωτογραφίες: C. Alossi photography
find me on facebook C.Alossi

1 σχόλιο: